Datumstickers

vanaf €5,95 (40 Stickers)

Onmisbaar voor baby- en borstvoeding of het bewaren van etensrestjes. Door de datumlabel van de Hippe Drukker op een flesje, bakje of bekertje te plakken weet je precies van wanneer de voeding dateert.

De datumlabels zijn bijvoorbeeld heel handig voor het dateren van afgekolfde moedermelk, maaltijden en fruithapjes als je die wilt invriezen. Maar je kunt ze natuurlijk ook gebruiken voor hapjes die meegaan naar de oppas of het kinderdagverblijf, kortom alles dat je in de koeling of diepvries bewaart en waarvan je in de gaten wilt houden tot wanneer het houdbaar is.

De afmeting van één sticker is 24 x 24 mm en er zitten 20 stickers op 1 vel, je ontvangt 2 vellen.

Onze stickers zijn eenvoudig te plaatsen: maak het oppervlak van het product dat je gaat labelen goed schoon en laat de sticker zeker één uur goed hechten. De sticker blijft vervolgens perfect zitten! 

De stickers van de hippe drukker hechten het beste op vlakke oppervlaktes, dit kan wel rond zijn, maar mocht er een randje of iets dergelijks zitten dan kan het voorkomen dat er water onder de sticker komt en het daardoor eerder eraf zou kunnen gaan.

Stap 1 - kies een themaMaak een keuze

Stap 1 - kies een design

Stap 2 - Kies een aantal0

Totaal

Veilig te betalen met:
iDEAL Credit card Bancontact
DeHippeDrukker.nl © 2022-2023 | Privacy Verklaring | Disclaimer | Algemene Voorwaarden