Raamsticker

Ben je op zoek naar raamstickers die je op maat kunt laten maken en bestellen? Dan moet je het aanbod van De Hippe Drukker eens bekijken. In onze webshop bieden wij namelijk tal van unieke en toffe designs aan die perfect zijn om je voorruit of de ramen van je kinderen mee te versieren. Je kunt de raamstickers voor een scherpe prijs kopen en deze volledig naar wens laten maken. Zo weet je zeker dat de raamstickers die je kunt bestellen, perfect bij je raam passen.

vanaf €14,52 (1 Stuk)

Raamstickers op maat laten maken en bestellen

Onze raamstickers zijn te personaliseren, zodat je ze geheel naar jouw wensen kunt laten maken. Heb je een klein formaat nodig voor een wat kleiner raam of wil je juist een grote sticker bestellen om bijvoorbeeld een geboorteaankondiging te doen? In onze webshop kies je zelf het gewenste formaat, lettertype, kleur en thema uit en schrijf je je eigen tekst. Zo kun je de raamstickers die je gaat kopen, geheel naar wens aanpassen. Bekijk ons aanbod en kies een tof design dat perfect bij je past!

De raamstickers die je kunt kopen, zijn eenvoudig te bevestigen

Bij De Hippe Drukker kun je allerlei soorten raamstickers bestellen. Niet alleen is dit een leuke manier om een bijzonder gelegenheid te vieren, zoals een verjaardag, geboorte of verhuizing, maar de stickers die je kunt laten maken, zijn ook nog eens ontzettend praktisch. De raamstickers die je kunt kopen, zijn namelijk watervast en blijven muurvast zitten. Zo zijn ze bestand tegen allerlei weersomstandigheden, indien je de sticker buiten gaat plakken. Daarnaast zijn de raamstickers die je kunt laten maken, eenvoudig te bevestigen: zorg ervoor dat het raam goed schoon en droog is, bevestig de sticker op de gewenste plek en laat deze minimaal een uur goed hechten. Vervolgens blijft deze perfect zitten! Zo zijn ze bestand tegen allerlei weersomstandigheden, indien je de sticker buiten gaat plakken. We hebben de raamstickers in 4 verschillende formaten:
- 30 x 30 cm
- 40 x 40 cm
- 50 x 50 cm
- 60 x 60 cm

Personaliseer je eigen raamsticker en plaats je bestelling eenvoudig online

Wil je jouw unieke raamstickers laten maken en bestellen? Bekijk dan ons aanbod, selecteer jouw gewenste sticker en maak deze helemaal naar jouw wensen! Heb je vragen over ons bedrijf of wil je meer weten over het kopen of bevestigen van de raamstickers? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Wij helpen je graag met je aanvraag!

Stap 1 - voer een naam in

Stap 2 - kies een themaMaak een keuze

Stap 2 - kies een achtergrond

Stap 3 - Selecteer een afmeting/soortMaak een keuze

Stap 3 - wijzig het lettertype

Stap 4 - wijzig kleur van de tekst

Stap 5 - Kies een aantal0

Totaal

Naam
Klik op de afbeelding om deze te vergroten
Veilig te betalen met:
iDEAL Credit card Bancontact
DeHippeDrukker.nl © 2022-2023 | Privacy Verklaring | Disclaimer | Algemene Voorwaarden