Veelgestelde vragen

Service

Hebben jullie ook een klantenservice?

Onze professionele klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur. Zij zijn te bereiken via 085 – 06 01 161 (ook via Whats app), of per mail naar info@dehippedrukker.nl. Wij zullen op werkdagen binnen 24 uur contact met u opnemen.

Ik ben niet tevreden

Wij streven naar 100% tevreden klanten. Om hier zo goed mogelijk aan te voldoen, vragen wij je, contact met ons op te nemen, wanneer je helaas niet tevreden bent met jouw bestelling. Wij ontvangen graag een omschrijving van jouw klacht en een ordernummer. Als  het een zichtbare klacht is, dan vragen wij een foto van het product mee te sturen. Je kunt contact opnemen met de klantenservice via info@dehippedrukker.nl.

Bij overige vragen of opmerkingen kun je natuurlijk ook contact opnemen met de klantenservice: 085 – 06 01 161 (ook via Whats app), op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur of mailen naar info@dehippedrukker.nl. Wij zullen op werkdagen binnen 24 uur contact met u opnemen.

Retourneren

Gezien al onze producten een persoonlijke bedrukking bevatten is het niet mogelijk om een product te retourneren. Mocht je niet tevreden zijn over een product of er schade zijn aan een product dan vragen wij je om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we samen tot een goede oplossing kunnen komen.

De klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur. Zij zijn te bereiken via 085 – 06 01 161 (ook via Whats app), of per mail naar info@dehippedrukker.nl. Wij zullen op werkdagen binnen 24 uur contact met u opnemen.

Betaling

Wat zijn de betalingsopties?

Je kunt je bestelling bij ons betalen met Ideal, credit card (Master Card of VISA) en met Bancontact.

Verzending & levering

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Je bestelling wordt verwerkt zodra deze via onze webshop is ontvangen en betaald. Wij sturen je hiervan een ontvangstbevestiging per e-mail.

Normale verzending: op werkdagen vóór 14.00 uur besteld, volgende werkdag verzonden
Spoedverzending: Op aanvraag (altijd via de telefoon niet via de mail).

Wat is de levertijd?

Helaas hebben wij geen invloed op de exacte levertijd. Als jouw bestelling op werkdagen vóór 14.00 uur besteld is, dan wordt het product de volgende werkdag verzonden. Bijna al onze producten kunnen door de brievenbus en worden door ons aangeboden bij PostNL. De grotere pakketten worden verzonden met DHL. Over het algemeen bezorgen zij de dag na het aanleveren, echter mocht het bij hen erg druk zijn kan hier enige vertraging ontstaan.

Mocht je na 5 dagen jouw bestelling nog niet binnen hebben dan vragen wij om dit kenbaar te maken bij onze klantenservice, zodat wij de status voor jou kunnen controleren.

Je kunt contact opnemen met de klantenservice via info@dehippedrukker.nl of via 085 – 06 01 161 (ook via Whats app)

Wat zijn de verzendkosten?

Wij hanteren €2,25 verzendkosten voor brievenbuspost en €4,50 voor pakketpost.
Mocht jouw bestelling hoger uitkomen dan €20,00 dan rekenen wij geen verzendkosten.

Ik heb geen bevestiging gekregen wat nu?

Wanneer je geen bevestiging in je inbox hebt gekregen willen wij je vragen om voor de zekerheid je ongewenste email folder te checken. Het zou kunnen dat de orderbevestiging daar terecht is gekomen.
Mocht dit niet het geval zijn, dan willen wij je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat wij de bestelling kunnen controleren.

Je kunt contact opnemen met de klantenservice via info@dehippedrukker.nl of via 085 – 06 01 161 (ook via Whats app)

Garantie

Wat is onze garantie?

Over kwaliteit, logisch, dat is alleen de beste kwaliteit. En dit geldt voor zowel onze materialen als onze collega’s. We hebben alles en iedereen uitvoerig getest en staan daar voor meer dan 100% achter!

Wij doen er alles aan om kwalitatieve producten te leveren. Wij zijn ook continu op zoek naar de beste materialen. Mocht er binnen 4 maanden na aankoop toch een defect optreden, laat het ons dan direct weten aan onze klantenservice via info@dehippedrukker.nl. Wij zullen op werkdagen binnen 24 uur contact met u opnemen.

Veilig te betalen met:
iDEAL Credit card Bancontact
DeHippeDrukker.nl © 2022-2023 | Privacy Verklaring | Disclaimer | Algemene Voorwaarden