Deursticker

Als je deurstickers wilt laten maken met een hip design, dan moet je het aanbod in onze webshop eens bekijken! Bij De Hippe Drukker kun je toffe deurstickers kopen in allerlei verschillende kleuren, ontwerpen en vormen. Zo zorg je voor een vrolijke toevoeging aan de slaapkamer van je zoon of dochter. Onze deurstickers blijven perfect zitten en zijn van de beste kwaliteit. Ontdek het assortiment van onze webshop voor het laten maken van vrolijke deurstickers voor je kind!

vanaf €11,50 (1 Stuk)

De deurstickers uit onze webshop hebben verschillende designs

Met het kopen van deurstickers uit onze webshop geef je de deur van de slaapkamer van je kindje nét dat beetje extra. Bij De Hippe Drukker kun je allerlei soorten deurstickers bestellen. Wij beschikken over verschillende designs, zodat je de deurstickers in de favoriete kleur of thema van je zoon of dochter kunt laten maken. Je kunt bijvoorbeeld met een naamsticker de naam van je kind op de deur plaatsen, zodat het écht zijn of haar kamer is. We hebben de hippe deurstickers in twee verschillende formaten:
- 20 x 20 cm
- 30 x 30 cm

Bekijk het assortiment van onze webshop voor het bestellen van deurstickers voor jouw zoon of dochter.

De deurstickers die je kunt kopen blijven perfect zitten

De deurstickers die je bij ons kunt bestellen, blijven perfect zitten en hebben allemaal een kwaliteitsgarantie. Is de deursticker binnen vier maanden na aankoop kapot of blijft deze toch niet goed zitten? Dan raadpleeg je onze klantenservice, zodat we samen een oplossing kunnen vinden. Wij gaan namelijk enkel voor de beste kwaliteit. De deurstickers die je kunt laten maken bij onze webshop, zijn eenvoudig te monteren op de deur: zorg dat de ondergrond, zoals de deur of de muur, schoon en droog is en plak de deursticker op de gewenste plek. Deze blijft vervolgens uitstekend zitten doordat deze van kwalitatief hoogwaardige materialen zijn gemaakt.

Wil je deurstickers bestellen? Bekijk ons aanbod!

Wil je deurstickers op maat laten maken en bestellen bij onze webshop? Bekijk dan het aanbod aan stickers in onze webshop, kies een passend design, formaat en kleur uit voor je zoon of dochter en plaats je bestelling. Je ontvangt jouw deursticker dan snel bij je thuis. Heb je vragen over het kopen van onze deurstickers of wil je meer weten over onze raamstickers? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Wij helpen je graag!

Stap 1 - voer een naam in

Stap 2 - kies een themaMaak een keuze

Stap 2 - kies een achtergrond

Stap 3 - Selecteer een afmeting/soortMaak een keuze

Stap 3 - wijzig het lettertype

Stap 4 - wijzig kleur van de tekst

Stap 5 - Kies een aantal0

Totaal

Naam
Klik op de afbeelding om deze te vergroten
Veilig te betalen met:
iDEAL Credit card Bancontact
DeHippeDrukker.nl © 2022-2023 | Privacy Verklaring | Disclaimer | Algemene Voorwaarden