Groeimeter

Houd de groei van je kindje bij door een gepersonaliseerde groeimeter met naam online te bestellen bij De Hippe Drukker. Deze meetlat is een echte eyecatcher voor iedere baby- en kinderkamer. Plaats de naam en geboortedag van je kindje op de meetlat en leg groeimomenten eenvoudig vast met de meegeleverde stickers.

€27,50 (1 stuk)

Personaliseer onze groeimeter met naam

Bij ons kun je een groeimeter met naam online bestellen in veel toffe designs. Je kiest zelf een achtergrond naar eigen smaak. Ook de naam en de geboortedatum kun je toevoegen in verschillende kleuren en lettertypes. De hippe groeimeters zijn verkrijgbaar in één formaat. De liniaalhoogte van de meetlat is ongeveer 1,50 meter. Je kunt deze mooie groeimeter met naam cadeau doen, bijvoorbeeld als kraamcadeau of verjaardagscadeau. In onze online shop kun je ook andere artikelen bestellen naast de groeimeter. Denk hierbij aan mijlpaalkaarten en geboorteposters. Onze items zijn gegarandeerd een gewaardeerd en bijzonder cadeau!

Tips voor gebruik

Onze groeimeters worden geproduceerd met 100% polyester. Dit materiaal vervormt niet en blijft gegarandeerd mooi naar beneden hangen. Als je bij ons een groeimeter met naam online gaat bestellen, wordt deze geleverd met houten ophangsysteem. Het enige wat je zelf nodig hebt, is een schroef of spijker om de groeimeter op te hangen. Zorg er wel voor dat je de meetlat op de juiste hoogte hangt, zodat het aantal centimeters op de groeimeter overeenkomen met de daadwerkelijk hoogte.

Ontwerp je eigen groeimeter

Ben je benieuwd naar de leuke designs van onze groeimeter of wil je andere stickers bij ons bestellen? Je ontwerpt je eigen groeimeter met naam helemaal zelf door de naam en de geboortedatum toe te voegen in jouw favoriete kleur en lettertype. Mocht jouw specifieke design er niet tussen staan, dan is het mogelijk om een aanvraag te doen door contact met ons op te nemen. Voor andere vragen of meer informatie over de groeimeter met naam, die je bij ons online kunt bestellen, vul je ook ons contactformulier in.

Stap 1 - voer een naam in

Stap 2 - kies een themaMaak een keuze

Stap 2 - kies een achtergrond

Stap 3 - wijzig het lettertype

Stap 4 - wijzig kleur van de tekst

Stap 5 - Kies een aantal0

Totaal

Naam Achternaam00-00-0000
Klik op de afbeelding om deze te vergroten
Veilig te betalen met:
iDEAL Credit card Bancontact
DeHippeDrukker.nl © 2022-2023 | Privacy Verklaring | Disclaimer | Algemene Voorwaarden