Muursticker

Wil je muurstickers laten maken die naadloos aansluiten op het interieur van je kinderkamer? Ontdek dan het aanbod van De Hippe Drukker! In onze webshop kun je namelijk allerlei soorten muurstickers geheel naar wens laten maken en bestellen. Voor een hippe sticker om de slaap- of speelkamer van je zoon of dochter helemaal af te maken, bekijk je daarom het brede aanbod aan muurstickers in onze webshop, die je voor een scherpe prijs kunt kopen.

vanaf €14,52 (1 Stuk)

Muurstickers laten maken die perfect bij je interieur passen

In onze webshop kun je muurstickers geheel naar je eigen wensen laten maken en bestellen. Kies een kleur, thema, formaat en lettertype uit, wanneer je de muurstickers gaat kopen, en wij zorgen ervoor dat jouw gepersonaliseerde sticker snel bij je thuis bezorgd wordt! De muurstickers die je bij ons kunt bestellen, hebben unieke en hippe designs, en zijn een prachtige toevoeging aan het interieur van de kinderkamer. Met onze grote stickers aan de muur ben je verzekerd van een echte eyecatcher in huis! We hebben de hippe muurstickers in 4 verschillende formaten:
- 30 x 30 cm
- 40 x 40 cm
- 50 x 50 cm
- 60 x 60 cm

Het bestellen van muurstickers die eenvoudig te bevestigen zijn

Als je onze muurstickers gaat laten maken en kopen, dan ben je verzekerd van speciale stickers van absolute topkwaliteit! Deze blijven perfect zitten, zodat je hier jarenlang plezier aan beleeft. Ben je de sticker beu? Dan haal je hem eenvoudig van de muur af. De muurstickers die je voor een scherpe prijs in onze webshop kunt kopen, zijn daarnaast eenvoudig te bevestigen: zorg voor een schoon en droog oppervlak, plak de sticker op de gewenste plek en laat deze minimaal een uur hechten. Vervolgens zit de sticker muurvast op zijn plek!

Personaliseer direct jouw eigen muurstickers in onze webshop!

Wil je muurstickers op maat laten maken en bestellen in onze webshop? Bekijk dan het aanbod, stel jouw sticker samen en plaats je bestelling eenvoudig online. Bestel je boven een bedrag van €20,- euro? Dan profiteer je van gratis verzending. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met het kopen van jouw gepersonaliseerde muurstickers!

Stap 1 - voer een naam in

Stap 2 - kies een themaMaak een keuze

Stap 2 - kies een achtergrond

Stap 3 - Selecteer een afmeting/soortMaak een keuze

Stap 3 - wijzig het lettertype

Stap 4 - wijzig kleur van de tekst

Stap 5 - Kies een aantal0

Totaal

Naam
Klik op de afbeelding om deze te vergroten
Veilig te betalen met:
iDEAL Credit card Bancontact
DeHippeDrukker.nl © 2022-2023 | Privacy Verklaring | Disclaimer | Algemene Voorwaarden