Kledinglabels

Het labelen van kleding

Het labelen van de kleding van je zoon of dochter met kledinglabels is altijd verstandig. Als je kind regelmatig naar de kinderopvang, sportclub of uit logeren gaat, dan kan hij of zij weleens kleding kwijtraken. In dat geval kun je labels in de kleding van je zoon of dochter plaatsen. Zo vind je altijd je kinderkleding terug. Bij De Hippe Drukker kun je allerlei toffe designs voor jouw label bestellen. Je hebt hierbij de keuze uit een instrijklabel en een sticker. Het plaatsen van labels in kleding is bij ons niet alleen een praktische oplossing, maar ook een vrolijke toevoeging aan de kleding van je zoon of dochter!

Voor het labelen van de kleding van jouw kinderen kies je uit unieke designs

Het labelen van de kleding van je zoon of dochter hoeft helemaal niet saai te zijn. Bij De Hippe Drukker kun je namelijk allerlei unieke designs voor jouw label bestellen in de favoriete kleur of met het favoriete thema van je zoon of dochter. Op het label dat je kunt bestellen, is ruimte voor twee regels, zodat je de naam en eventuele contactgegevens van jouw kind kwijt kunt. Zo kun je zelf toffe kledinglabels of stickers laten maken! Het labelen is erg eenvoudig: je kiest bij ons uit een instrijklabel of een kledingsticker. De instrijklabels zijn eenvoudig in kleding of andere stoffen te strijken, zoals handdoeken, ondergoed en sportkleding. Daarnaast kun je de kledingsticker op een polyester label in de kleding plakken, zodat deze perfect blijft zitten. Wij werken enkel met eco-vriendelijke labels van topkwaliteit, zodat ze uitstekend in de kleding blijven zitten. Ben je niet tevreden over onze instrijklabels of stickers? Dan maak je tot vier maanden na aankoop van de kledinglabels gebruik van onze kwaliteitsgarantie. Ontdek onze unieke kledinglabels en bestel jouw favoriete items snel en eenvoudig online!

Wil je een label bestellen? Bekijk dan ons ruime assortiment aan kledinglabels

Wil je ook de kleding van je zoon of dochter labelen met vrolijke kledinglabels, die voorzien zijn van een uniek design? Voor het bestellen van een naametiket, zowel verkrijgbaar als een sticker als een instrijklabel, bekijk je ons ruime assortiment en stel je je label eenvoudig zelf samen. Vanaf bestellingen van €20,- euro verzenden we je labels die je in kleding plaatst, gratis. Heb je vragen over de kledinglabels of wil je meer weten over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Veilig te betalen met:
iDEAL Credit card Bancontact
DeHippeDrukker.nl © 2022-2023 | Privacy Verklaring | Disclaimer | Algemene Voorwaarden