Mijlpaalkaarten

Vergeet geen enkel belangrijk moment dankzij de mijlpaalkaarten van De Hippe Drukker, die je voor een scherpe prijs kunt bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig de leukste kaarten om alle mooie momenten vast te leggen tijdens je zwangerschap en het eerste levensjaar van je kindje. Deze kaarten zijn erg leuk om cadeau te doen, maar je kunt ze natuurlijk ook zelf gebruiken!

€11,50 (1 Set 20 Kaarten stuk)

Alle bijzondere momenten vastleggen met het bestellen van onze mijlpaalkaarten

Het eerste jaar van je baby zit vol bijzondere momenten die je niet wilt vergeten en natuurlijk met een mooie foto vast wil leggen. Met de mijlpaalkaarten die je in onze webshop kunt bestellen, leg je deze momenten voor altijd vast. Deze zijn in verschillende, unieke designs verkrijgbaar. Van de eerste keer naar buiten tot de eerste stapjes; alle speciale gebeurtenissen leg je op je eigen unieke manier vast op de foto met de mijlpaalkaart. Ben je op zoek naar een bijzonder kraamcadeau? Dan zijn naast onze mijlpaalkaarten ook onze groeimeters met naam erg leuk om te bestellen. In onze webshop vind je alles om kersverse ouders, of jezelf, te verrassen!

Geef een uniek kraamcadeau

Onze mijlpaalkaarten zijn het perfecte kraamcadeau, maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon voor jezelf bestellen. Onze geboorteposters zijn een leuke, extra toevoeging om een geboorte te vieren. Heb je vragen over onze producten of wil je meer informatie krijgen? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen.

Stap 1 - kies een themaMaak een keuze

Stap 1 - kies een design

Stap 2 - Kies een aantal0

Totaal

Veilig te betalen met:
iDEAL Credit card Bancontact
DeHippeDrukker.nl © 2022-2023 | Privacy Verklaring | Disclaimer | Algemene Voorwaarden