Markeer spullen met een naam door onze etiketten

✓ Thema’s doorgetrokken in alle producten
✓ Eco-vriendelijk
✓ Kwaliteitsgarantie

Zet de naam van je zoon of dochter eenvoudig op allerlei spullen met onze etiketten, die je voor een scherpe prijs kunt bestellen. Bij De Hippe Drukker kun je allerlei soorten etiketten kopen, zodat je nooit meer spullen kwijtraakt op school, het kinderdagverblijf of de sportclub. Niet alleen zijn deze etiketten erg praktisch, ze zijn ook nog eens ontzettend tof door onze unieke designs, die je eenvoudig personaliseert. Ontdek de mogelijkheden voor het bestellen van jouw unieke etiketten met naam!

Zet de naam van je zoon of dochter op allerlei items met onze etiketten

Bij De Hippe Drukker kun je eenvoudig etiketten personaliseren voor een scherpe prijs. Met een naamlabel zorg je voor een vrolijke en praktische toevoeging aan de drinkbeker of tas van je kind. In ons assortiment vind je allerlei verschillende designs, lettertypen en groottes, zodat je de etiketten met naam geheel naar wens kunt personaliseren en bestellen. Kies de favoriete kleur of thema van je zoon of dochter en zorg voor een coole sticker die hij of zij maar al te graag op belangrijke spullen, zoals een fiets, plakt! Een bijkomend voordeel van de sticker: ze blijven muurvast zitten door de ronde vorm, zodat je er jarenlang plezier aan beleef!

Geïnteresseerd in grote stickers?

Bekijk het assortiment

Wil je etiketten bestellen? Bekijk ons aanbod!

Wil je etiketten met naam bestellen? Bekijk dan ons ruime assortiment en plaats je bestelling eenvoudig online. Heb je vragen over onze producten of wil je meer weten over onze webshop? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Wij helpen je graag!

 

Veilig te betalen met:
iDEAL Credit card Bancontact
DeHippeDrukker.nl © 2022-2023 | Privacy Verklaring | Disclaimer | Algemene Voorwaarden