Naamlabels voor kleding

✓ Thema’s doorgetrokken in alle producten
✓ Eco-vriendelijk
✓ Kwaliteitsgarantie

Wil je naamlabels voor de kleding van je kinderen bestellen van absolute topkwaliteit? Dan moet je het aanbod van onze webshop eens bekijken. Bij De Hippe Drukker kun je namelijk allerlei soorten labels met naam bestellen, zodat je de kledingstukken van je zoon of dochter nooit meer kwijtraakt op de sportclub of kinderopvang. Kies voor onze unieke designs, geïnspireerd op toffe thema’s en in mooie kleuren. Bekijk ons ruime assortiment en personaliseer je eigen naamlabels, zodat ze fantastisch passen bij de kleding van je zoon of dochter!

Het bestellen van naamlabels op maat voor kleding

Bij De Hippe Drukker kun je niet alleen naamlabels voor kleding van hoogwaardige kwaliteit bestellen. Je stelt ze namelijk ook nog eens helemaal zelf samen, zodat ze perfect bij je kinderen passen. Kies naamlabels uit in het lettertype, kleur of thema naar jouw wensen, geef door wat er op het label moet komen te staan en plaats je bestelling eenvoudig online. Zo ben je verzekerd van labels die helemaal op maat zijn gemaakt naar de favoriete thema’s en kleuren van je kinderen. De naamlabels zijn daarmee ook een leuke toevoeging aan kinderkleding. Je ontvangt de labels met naam binnen enkele werkdagen na het bestellen.

Geïnteresseerd in grote stickers?

Bekijk het assortiment

Onze labels met naam plaats je eenvoudig op je kleding

De hippe naamlabels die je in onze webshop kunt bestellen, zijn niet alleen voorzien van een tof en uniek design: ze zijn ook ontzettend makkelijk te bevestigen aan kleding en blijven goed zitten. Zorg ervoor dat de kinderkleding gewassen is en strijk de labels met naam eenvoudig op de kleding van je zoon of dochter. Deze labels blijven vervolgens muurvast zitten. Omdat wij enkel met materialen van topkwaliteit werken, blijven de labels ook na het wassen ontzettend lang mooi. Zo heb je lang plezier aan de labels met naam die je in onze webshop voor een scherpe prijs kunt bestellen. Bekijk ons ruime assortiment en bestel jouw favoriete naamlabels snel online!

Labels met naam kun je eenvoudig in onze webshop bestellen

Wil je naamlabels in onze webshop voor de kleding van je zoon of dochter bestellen? Of heb je interesse in onze kledingstickers? Bekijk dan ons ruime assortiment, personaliseer jouw naamlabels en plaats je bestelling eenvoudig online. Heb je vragen over het bestellen van onze labels met naam of wil je meer informatie over onze ander producten, zoals onze productstickers? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen.

Veilig te betalen met:
iDEAL Credit card Bancontact
DeHippeDrukker.nl © 2022-2023 | Privacy Verklaring | Disclaimer | Algemene Voorwaarden