Naamstickers

Wil je naamstickers bestellen om de spullen van je kinderen te labelen? Dan kun je uitstekend terecht bij De Hippe Drukker! Bij ons kun je namelijk allerlei soorten naamstickers op maat laten maken en bestellen. Onze stickers van een naam zijn verkrijgbaar in allerlei formaten, kleuren, lettertypes en achtergronden. Zo versier je de spullen van je kinderen niet alleen met prachtige labels, maar weet je hun spullen ook altijd terug te vinden. Bekijk ons assortiment aan stickers van namen!

Onze naamstickers kun je eenvoudig online bestellen

Onze naamstickers kun je eenvoudig online bij ons kopen. Kies een hip design uit met het favoriete thema of kleur van je zoon of dochter. Zorg voor een mooi en goed leesbaar lettertype en kies een formaat dat past bij het product dat je wilt labelen, zoals een kleine sticker. Schrijf vervolgens je gewenste tekst op de stickers met een naam die je wilt laten maken en bestellen, en je ontvangt deze binnen enkele werkdagen bij je thuis. Ontdek hoe gemakkelijk het is om naamstickers te laten maken en te kopen bij De Hippe Drukker!

Onze stickers van een naam plaats je op ieder product

Onze stickers van een naam gebruik je voor het labelen van allerlei spullen van je kinderen, zodat je deze altijd terugvindt. Zo plak je de naamstickers die je op maat kunt laten maken op bijvoorbeeld broodtrommels, drinkbekers, schriften, etuis of sportspullen. Onze stickers van namen zijn eenvoudig te plaatsen: maak het oppervlak van het product dat je gaat labelen goed schoon en laat de sticker zeker één uur goed hechten. De sticker blijft vervolgens perfect zitten! Bekijk ons assortiment aan stickers van een naam die je eenvoudig kunt laten maken en bestellen.

Stickers van namen die perfect blijven zitten

De naamstickers die je bij ons kunt bestellen zijn niet alleen een mooie toevoeging aan bijvoorbeeld de drinkbeker van je kind, maar ze zijn ook ontzettend praktisch als productsticker. De naamstickers die je bij ons kunt kopen, blijven namelijk perfect zitten. De stickers van namen zijn vaatwasser-, magnetron-, diepvries- en waterbestendig en bevatten ronde hoeken, zodat ze uitstekend hechten. Zo beleef je lang plezier aan de naamstickers die je bij ons op maat kunt laten maken en kopen!

Bekijk de stickers van een naam die je kunt laten maken en bestellen

Wil je onze stickers met een naam op maat laten maken en bestellen? Bekijk dan ons assortiment aan naamlabels online, kies de naamstickers van jouw keuze en personaliseer deze geheel naar jouw wensen. Heb je vragen over het kopen van onze naamstickers? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met het bestellen van jouw naamstickers!

Veilig te betalen met:
iDEAL Credit card Bancontact
DeHippeDrukker.nl © 2022-2024 | Privacy Verklaring | Disclaimer | Algemene Voorwaarden