Naamsticker S kleur

Wil je graag de spullen van je kinderen labelen, dan zijn onze hippe naamstickers daar enorm handig voor. We hebben naamlabels in allerlei verschillende formaten. Hieronder kun je een sticker maken geheel naar jouw wens. Je hebt keuze uit verschillende kleuren, achtergronden, lettertypes en hippe plaatjes!
 

vanaf €11,50 (51 stickers)

Deze naamstickers zijn speciaal voor op de kleinere spullen zoals stiften, potloden, markeerstiften, make-up, tandenborstels, rekenmachine, maar ook op babyspulletjes. Kort samengevat op alle kleine spullen die je wilt labelen.

Het formaat van deze naamlabel is 3,5 cm lang x 0,6 cm hoog.
Er zitten 51 stickertjes op 1 vel.

De stickers hebben ronde hoeken voor een betere hechting. De stickers van de Hippe Drukker zijn vaatwasser-, magnetron- en diepvriesbestendig.

Onze stickers zijn eenvoudig te plaatsen: maak het oppervlak van het product dat je gaat labelen goed schoon en laat de sticker zeker één uur goed hechten. De sticker blijft vervolgens perfect zitten! 

De stickers van de hippe drukker hechten het beste op vlakke oppervlaktes, dit kan wel rond zijn, maar mocht er een randje of iets dergelijks zitten dan kan het voorkomen dat er water onder de sticker komt en het daardoor eerder eraf zou kunnen gaan.

Stap 1 - voer een naam in

Stap 2 - kies een themaMaak een keuze

Stap 2 - kies een achtergrond

Stap 3 - wijzig het lettertype

Stap 4 - wijzig kleur van de tekst

Stap 5 - Kies een aantal0

Totaal

Klik op de afbeelding om deze te vergroten
Veilig te betalen met:
iDEAL Credit card Bancontact
DeHippeDrukker.nl © 2022-2023 | Privacy Verklaring | Disclaimer | Algemene Voorwaarden