Speciale stickers

✓ Thema’s doorgetrokken in alle producten
✓ Eco-vriendelijk
✓ Kwaliteitsgarantie

Wil je speciale stickers bestellen om de spullen van je zoon of dochter te labelen? Bekijk dan het ruime assortiment van De Hippe Drukker! Wij hebben allerlei soorten stickers in toffe en unieke designs, die je eenvoudig kunt personaliseren. Zo zorg je voor een vrolijke en praktische toevoeging aan bijvoorbeeld de drinkbeker, broodtrommel of schooltas van jouw kind. Laat je verrassen door onze uitgebreide ontwerpmogelijkheden!

Speciale stickers bestellen met toffe designs

Bij De Hippe Drukker kun je speciale stickers bestellen om de spullen van je kind te markeren. Zo weet je zeker dat je zijn of haar spullen altijd terug kunt vinden. De stickers uit onze webshop zijn geheel te personaliseren naar het gewenste formaat en in de favoriete kleur of thema van je zoon of dochter. Zo zorg je voor een vrolijk accent op zijn of haar spullen. De speciale stickers blijven muurvast op je spullen zitten en zijn eenvoudig te bevestigen. Je hoeft enkel het oppervlak waar je de sticker op gaat plakken goed schoon en droog te maken, de sticker op de gewenste plek te plaatsen en deze een uur goed te laten hechten. De stickers zijn magnetron-, vaatwasser- en diepvriesbestendig en watervast. Hierdoor beleef je lang plezier aan je bestelling!

Geïnteresseerd in grote stickers?

Bekijk het assortiment

Bekijk ons aanbod en stel jouw sticker eenvoudig samen

Wil je speciale stickers bij De Hippe Drukker bestellen? Kies dan jouw items in het gewenste formaat, kleur en thema en geef door welke tekst er op de sticker moet komen. Vervolgens ontvang je de stickers binnen enkele werkdagen bij je thuis. Heb je vragen of wil je meer weten over onze producten, zoals onze naamstickers voor kleding? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Veilig te betalen met:
iDEAL Credit card Bancontact
DeHippeDrukker.nl © 2022-2023 | Privacy Verklaring | Disclaimer | Algemene Voorwaarden