Watervaste stickers

✓ Thema’s doorgetrokken in alle producten
✓ Eco-vriendelijk
✓ Kwaliteitsgarantie

Wil je watervaste stickers bestellen die door weer en wind blijven zitten? Bij webshop De Hippe Drukker kun je eenvoudig watervaste stickers laten maken die tevens bestand zijn tegen de magnetron en vaatwasser. Dit is erg handig als je de sticker bijvoorbeeld op de drinkbeker of lunchbox van je kind wilt plakken, zonder dat deze loslaat. Zo weet jouw kind zijn of haar spulletjes altijd terug te vinden! In ons productaanbod vind je stickers in diverse vormen, afmetingen en thema’s. Zo zit er voor ieder wat wils bij!

Met het bestellen van onze watervaste stickers kun je alle kanten op

Onze watervaste stickers zijn ideaal om te bestellen als je bijvoorbeeld een sticker op de fiets van je kind wilt plakken. In Nederland is het helaas niet altijd goed weer. Het is daarom erg handig als de stickers die je bij ons hebt laten maken, niet loslaten wanneer deze nat worden. Daarom kun je bij ons eenvoudig mooie en unieke watervaste stickers laten maken waar je kind lang plezier van heeft. Bij ons vind je waterbestendige stickers die perfect blijven zitten, waar je ook heengaat met het gelabelde product!

Geïnteresseerd in grote stickers?

Bekijk het assortiment

Plak je unieke stickers overal op

Wil je watervaste stickers van de beste kwaliteit laten maken en bestellen? Dan is De Hippe Drukker dé webshop voor jou! Door onze leuke stickers op de spullen van je kind te plakken, raakt hij of zij deze niet meer kwijt en kan iedereen de mooie stickers bewonderen. Kies ervoor om jouw watervaste stickers snel online te bestellen bij onze webshop. Heb je nog vragen over ons aanbod of wil je meer weten over het laten maken van watervaste stickers? Neem dan eens een kijkje bij de veelgestelde vragen. Je kunt uiteraard ook contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen. We beantwoorden met plezier al je vragen!

Veilig te betalen met:
iDEAL Credit card Bancontact
DeHippeDrukker.nl © 2022-2023 | Privacy Verklaring | Disclaimer | Algemene Voorwaarden